آخرين وضعيت محروميت زدايي از سه منطقه دهستان موگويي، بخش بازفت و منطقه ديناران استان چهارمحال و بختياري روز چهارشنبه با حضور معاون فني و طرح هاي زيربنايي بنياد برکت در شهرکرد بررسي شد.

به گزارش هفت چشمه به نقل از ايرنا، در اين منطقه 115 روستا وجود دارد که بسياري از اين روستاها از نعمت آب لوله کشي، برق، جاده و ساير زيرساخت ها محروم هستند.
دهستان موگويي و بخش بازفت در شهرستان کوهرنگ قرار دارد و منطقه ديناران در شهرستان اردل واقع شده است.
معاون فني و طرح هاي زيربنايي بنياد برکت در نشست بررسي مشکلات اين مناطق اظهار کرد: طرح هاي محروميت زدايي در تمام مناطق کشور درحال انجام است و تلاش مي شود در اين سه منطقه از استان چهارمحال و بختياري نيز بتوان در حد توان و با همکاري دستگاه هاي دولتي خدماتي ارائه داد.
سعيد جعفري ادامه داد: کمبودها و نيازمندي هاي اين سه منطقه از سوي دستگاه هاي مربوطه جمع بندي و ظرف يک هفته آينده به صورت مکتوب به بنياد برکت کشور ارسال شود تا با برنامه ريزي ها محروميت زدايي در اين مناطق آغاز شود.
نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري و امام جمعه شهرکرد نيز در اين نشست راه سازي را عامل اصلي رفع محروميت اين سه منطقه دانست و گفت: رفع گردنه عسل کشان، احداث جاده پنه کار و تکميل تونل چري سه امر ضروري در شهرستان کوهرنگ است.
حجت الاسلام محمدعلي نکونام افزود: همچنين براي منطقه ديناران شهرستان اردل نيز کشاورزي بايد مورد توجه قرار گيرد.
استاندار چهارمحال و بختياري نيز در اين نشست با تفکيک 2 حوزه عمراني در محروميت زدايي از مناطق محروم استان اظهار کرد: در حوزه اشتغال بايد به حوزه کشاورزي، باغداري و صنايع دستي توجه ويژه اي شود و در بخش عمراني راه سازي، احداث مسکن و استفاده از پنل هاي خورشيدي براي توليد برق در راس اقدامات قرار گيرد.
اقبال عباسي، ورود بنياد برکت براي محروميت زدايي در استان را فرصت مغتنمي دانست و گفت: بايد از اين فرصت بهره گيري کرد و با تدوين برنامه هاي کوتاه، ميان و بلند مدت آمادگي خود را براي همکاري با اين نهاد اعلام کنيم.
به گزارش ايرنا، در اين نشست هريک از دستگاه هاي خدمات رسان و عمراني به ارائه گزارشي از کاستي ها و نيازهاي اين سه منطقه پرداختند.
انتهاي پيام /*